Julen er endnu engang over os, og det er tiden for de krydrede, mørke øl, som står så god til den fede julemad, som vi alle så godt kan lide sammen med en iskold snaps. Ja, vi kan jo lide det så meget, at vi fejrer det hvert år, når julebryggen kommer ud, og vi har mange specialøl. Og kommer du ned til garagen på Sneppevej 24, så kan du få en af de rigtig gode juleøl.

Min egen ølbrygning

Jeg har, så længe jeg kan huske, haft seks bryganlæg kørende, og det samme havde min far, men dengang var det noget sværere at få ingredienserne til at brygge selv, end det er i dag, for nu kan alt jo bestilles online.

Jeg har dog min klare favorit, for hos dem kan jeg få alt det, som jeg skal bruge. De sælger alt fra selve bryganlægget og starter kits til små ventiler og de krydderier, som er med til at sikre, jeg kan brygge den gode juleøl til gæster og mig selv.

Der er kun en for mig

Jeg har prøvet at bestille hos andre leverandører, men jeg vender altid tilbage til det samme firma, for ikke kun har de alt det bedste i råvarer og remedier, men de er også rigtig gode at sparre med, hvis jeg løber ind i problemer. Desuden er den blog, som de bestrider, også rigtig god, for der deles de forskellige gode råd, og der bliver skrevet om de faldgruber, der er ved at brygge øl. For der er mange små fejl, som kan ødelægge øllet, hvis du ikke er opmærksom.

Jeg har fra første gang været imponeret over, at de udover den gode service og de fantastiske varer og remedier også leverer hurtigt, for det gør de virkelig. Der er sjældent meget mere end nogle få arbejdsdage, fra jeg bestiller, til jeg har det hjemme, så produktionen går aldrig i stå på Sneppevej, og der er altid en åben dør til dem, som vil smage.