Jeg var ikke i tvivl om, at der skulle ske noget med min entré. Det er indgangen til mit hjem, et rum, der bliver brugt rigtig meget, men som mange ikke tænker over. For selvom det er gennemgang og opbevaring, så må det gerne have masser af personlighed.

Lyst og spændende liv på væggene

Min entré er som de fleste, lille og ikke så lys igen. Derfor er det vigtigt, at væggene holdes i en lys nuance, og at der er en god belysning. Jeg vil gerne nemt kunne se og finde taske, jakke, nøgler, cykellygter, og hvad jeg nu ellers skal have med.

Der er styr på det hele, bare ikke væggene. Lige nu er de hvide, og det er temmelig kedeligt at kigge på dag ud og dag ind. Hver gang man kommer eller går eller bare skal fra et rum til et andet, så er det hvide vægge, der møder en.

Derfor har jeg besluttet, at der skal farver og mønster på. Der skal nemlig et tapet på de vægge, der kan lyse rummet op. Jeg vil have et med et stort mønster. Det skal se ud af noget, det skal vise, at dette rum er noget særligt, og det skal inspirere mit humør hver eneste dag.

Tapeteksperten har det hele

Jeg er helt vild med deres udvalg. Ikke kun har de klassiske tapeter, de har også moderne farver og fototapeter. Der er til alle slags rum og mennesker, og der var flere gode kandidater til entreen.

Det vigtigste er derfor, at du ligesom jeg nøje overvejer, hvad du gerne vil have. Ligesom maling på væggene er det nemlig et valg, der vil følge dig længe, så find et tapet, der passer ind i din stil.

Lige meget hvad, så vil du ikke fortryde, at du vælger tapet til dine vægge. Det skaber et hjem.