Jeg har altid været vild med mad og specielt den traditionelle danske mad. Det er derfor min drøm, som jeg nu er i gang med at starte op, at få en lille dansk frokostrestaurant, hvor jeg kan gå og hygge om gæsterne med god, gedigen dansk mad. Men selvom der er mange, som godt kan lide det, så er der ingen, som ved, du er der, hvis du ikke reklamerer, og jeg vidste, vi skulle ud med tryksager til lokalområdet og til de lokale sportsklubber, så jeg skulle bare lige finde dem, som skulle stå for tryksagerne.

Trykkeri til gode priser

Jeg kiggede rundt, og der var en del firmaer, som gerne ville hjælpe med tryksager, men de var ikke alle lige billige, og der var stor forskel i, hvad de kunne tilbyde, og hvad de andre kunder, de havde, sagde om dem på Trustpilot.

Jeg vidste ikke helt, hvilket ben jeg skulle stå på, og åbningsdagen kom hastigt nærmere, men så kom min gamle læremester mig til hjælp. Han havde brugt et firma, som havde præsteret alt det, som han havde brug for og til en god pris.

Den bedste reklame

Jeg gik ind på den hjemmeside, som han gav mig, https://www.trykpriser.dk/, og så, hvor tilfredse deres andre kunder havde været, så jeg tog chancen og ringede til dem og aftalte en tid, hvor jeg kunne forklare dem, hvad jeg havde brug for. Det hele gik let, og de var så professionelle, at jeg placerede en ordre på nogle flyers og nogle skilte til forretningen.

Samme dag, som vi skulle i gang med omdelingen, leverede de flyers, og det hele var i en kvalitet, som jeg ikke havde troet var mulig til den pris, som de forlangte. Men de leverede langt mere, end jeg havde troet muligt, og til tiden. Det er bestemt en forretning, som jeg ved, jeg vil anbefale til andre, og jeg bruger ikke andre selv, for det ville være omsonst.