En BH er oftest aldrig lige så komfortabel som en sports-BH. Det er nok fordi, at der ikke er de samme syninger i en sports-BH, som kan gnave, og det gør den mere behagelig at have på. En sports-BH skal også holde på det hele, og det gælder derfor om at have en god en af slagsen. Især når man, som jeg, kan lide at løbe en tur i skoven uanset årstiden.

Jeg har fundet en perfekt og sømløs BH 

Jeg har tidligere brugt de helt almindelige sports-BH’er, som alle velkendte sportsmærker fører, men der er ikke én, der er lige så behagelig som denne, jeg har fundet. Jeg havde ikke troet, at et andet mærke kunne matche den slags, men der tog jeg fejl. Det er mærket Anita bh, der er navnet. Og man kan ikke kun få behagelige og helt perfekte sports-BH’er, der er også alt andet inden for lingeri.

Med en perfekt pasform og en syning, der gør, at der ikke er noget, der generer, har de den perfekte sports-BH. De almindelige BH’er bruger jeg til gåture i skoven i stedet, og når det bare er en almindelig hverdag. Det er selvforkælelse helt inderst, og jeg nyder det meget, da det virkeligt er rart at have undertøj på, som passer perfekt.

Prøv at kigge selv

BH’erne er også pæne – kig ind og se for dig selv. Det er den ultimative hjemmeside, og selv priserne er til at holde af. Det klager jeg bestemt ikke over på nogen måde, så jeg køber faktisk kun det mærke og fra denne hjemmeside. De leverer hurtigt, og de har mere end bare undertøj, der sidder perfekt. Der er masser af lækkert tøj og ting til hjemme samlet ét sted.

Det er derudover nemt at bestille det hele et sted, så kommer der kun en pakke, og så skal jeg ikke på nogen måde bekymre mig om resten. Det betyder mere tid til mig i skoven.