Låse holder folk ude. Men nok kun så længe. En alarm giver dem kortere tid, for et vagtfirma vil nå frem. Men det tager stadig noget tid. For mig betyder kameraer, at det hele optages, og det derfor er så meget lettere at finde de skyldige. De ting kombineret, så ville jeg føle mig så tryg som aldrig før. Jeg manglede derfor kun kameraerne, men jeg syntes, det var ret dyrt at få sat den slags op herhjemme.

Der er en billigere løsning

Kvaliteten af det, der bliver optaget, skulle være helt i top. Ellers virker det helt omsonst at have kameraer. Derfor gik jeg kun på jagt efter HD og noget, der havde en harddisk, der kunne rumme optagelserne til eventuel senere brug.

Jeg fandt ud af, at den slags løsninger findes derude. Igen var det bare dyrt at få det monteret, så stor var glæden, da jeg fandt en hjemmeside med videoovervågning, som du selv sætter op. Kameraerne var nemlig her i den bedste kvalitet og derfor lige det, jeg ledte efter.

Det var ikke det, der gjorde dem så meget billigere, det var arbejdskraften. Det var nemlig mig, der skulle lave selve arbejdet med at sætte dem op, men med den besparelse, der fulgte med, var jeg mere end villig.

Det var ret nemt

De er også rigtig flinke til at hjælpe med at guide dig, så det var ingen sag at få dem sat op, selvom der kun var mig til at gøre det. Jeg var ret stolt af min indsats, og jeg har også tjekket optagelserne. Kvaliteten er, ligesom jeg gerne vil have den, og nu føler jeg mig meget sikker på, at der ikke sker noget, lige her hvor jeg bor.

Du kan sagtens gøre det selv også. Kan jeg, så kan du. Du vil blive glad for det.