Jeg har måske lidt af en skofetisch, men det er også vigtigt, at man ser godt ud både på arbejdet, og når du har fri, og det kræver, at du har sko, støvler og andet fodtøj, som kan bruges til enhver tid på døgnet, året og til enhver situation.

At finde det perfekte på nettet

Jeg blev derfor meget glad, da min mor fortalte mig om en hjemmeside, hvor hun lige havde købt et par nye tamaris-sko, som hun havde ledt længe efter. Jeg gik ind på hjemmesiden, så snart jeg var kommet hjem, og jeg fik et chok over, hvor stort et udvalg de havde, og til de priser.

Jeg var dog noget i tvivl om, om de ville yde en god service, og om de ville give de samme byttemuligheder og garantier, som en almindelig forretning, men jeg kunne læse på deres hjemmeside, at de var underlagt de samme regler, som en almindelig forretning, så jeg var noget mere rolig, da jeg placerede en ordre på en sort læderstøvlet med en høj hæl fra tamaris, som jeg havde kigget på rigtig længe.

Levering, der er lynhurtig

De lovede på hjemmesiden, at de ville levere indenfor en uge, men det er jeg så vant til at høre, så det troede jeg nu ikke på, men også der skulle min tvivl blive gjort til skamme. De leverede allerede efter nogle få arbejdsdage mine flotte nye støvletter.

Jeg har siden handlet med dem indtil flere gange, og jeg har hver gang fået udsøgt service og bytteordning, priserne er altid langt lavere end det, som andre tager, og der er intet at udsætte på kvaliteten af de produkter, som de sælger. Deres udvalg er meget stort, så det er altid muligt at finde lige det, som du skal bruge, også til andre i familien, så jeg har nu flere sko til færre penge – hvem kan dog ikke lide det?