For et par år siden var jeg ved at gå ned med stress, og der lærte min terapeut mig, at jeg hver dag skulle tage lidt tid til mig selv og sørge for, jeg fik ro i kroppen. Min mand sørgede for, at jeg kom på et refugium, hvor jeg lærte teknikker og fik stresset ned, inden jeg kom hjem igen og skulle starte på arbejde igen.

Lade tankerne flyde

Et af de steder, hvor jeg fandt mest ro, var når jeg gik ud i udestuen på refugiet og sad alene med en kop te og lod tankerne flyve og ikke fokuserede på andet end at nyde teen. Der var dog stor forskel på, hvor let det var, og meget afhang af den te jeg drak. Derfor var det vigtigt for mig, at jeg fik den te, jeg foretrak, på lager hjemme.

Jeg ledte efter et sted, hvor jeg kunne få min favoritte, men det var svært. Heldigvis så var min mand igen til stor hjælp, og hans søster vidste, at på https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the.html, hvor hun handlede, kunne jeg med sikkerhed få den, jeg helst drak.

Jeg kiggede ind på hjemmesiden og ganske rigtigt, de havde lige den, jeg ledte efter, og til en pris langt mindre, end jeg havde set den til andre steder.

Den bedste te

Jeg placerede en ordre og fik at vide, min te var kommet allerede efter nogle få arbejdsdage, så den var klar, til jeg kom hjem.

Jeg har siden handlet te og de remedier, som jeg skal bruge til at brygge en ordentlig kop te, hos dem, og jeg har hver gang fået kvalitet og hurtig levering til en god pris. Det hele toppet med en service, når du snakker eller skriver med deres kundeservice, som er uovertruffen, virkelig en fornøjelse at handle med dem, og de går langt for at gøre deres kunder glade.