Jeg gjorde noget dumt forleden. I den lejlighed, hvor jeg bor, har vi en smæklås; altså en lås, der låser, selvom du ikke sætter din nøgle ind og drejer rundt. Du skal blot smække døren og vupti, så er din dør lås. Men denne dag glemte jeg desværre en meget vigtig ting… min nøgle. Som du nok kan regne ud betød det, at jeg stod uden adgang til mit eget hjem, fordi min nøgle lå ind på mit køkkenbord, men min dør var låst. Og i den situation stod jeg og var meget forvirret; fordi hvad pokker gør man så? 

 

Jeg ringede derfor hjem til min far, og han fortalte mig, at i denne situation ringer man til en låsesmed. Åh nej, tænkte jeg. Sådan en koster sikkert flere tusinde kroner at få på besøg, og jeg skal sikkert så ude foran min dør og vente i mange, mange timer, før han overhovedet dukkede op. Men min far forsikrede mig, at sådan ville det ikke blive, hvis jeg brugte Thomas Låse; en låsesmed, som min far tidligere har brugt flittigt gennem sit firma, når de skulle ind i givne ejendomme. 

 

 

Og jeg må sige, at min far har ret. Der gik ikke lang tid, fra jeg ringede til Thomas Låse, til jeg fik en låsesmed ud til mig. Og med et par tag i døren var jeg inde i min lejlighed igen – sikke en befrielse. Og så kunne jeg tage min nøgle med mig videre, og jeg kunne tillige forsikre mig selv, at jeg aldrig igen ville glemme min nøgle. 

 

Tillige synes jeg faktisk også, at prisen var helt fair. Der var ikke skjulte gebyrer eller ubehagelige ekstraregninger. Jeg betalte nogle få hundrede kroner, og så var jeg faktisk videre. Det var derfor en meget positiv oplevelse. Du kan læse mere om Thomas låse ved at klikke her: http://thoms-laase.dk/