Min ældste datter bliver student, og det eneste, som hun ønsker sig, er et ur, som hun kan have i mange år og huske på som noget, hun fik, da hun fik huen på hovedet. Jeg har fået hendes bror til at spørge ind til hvilket ur, hun godt kunne tænke sig, han fik en udførlig beskrivelse, og det skulle være et Daniel Wellington, for man er jo med på moden og de nyeste og mest populære designere.

Det er populært

Vi fandt ikke det ur, som min datter havde beskrevet, men vi måtte ikke give op, så vi gik i gang med at trawle internettet igennem, og der fandt vi det flere steder. Der var dog en hjemmeside, https://www.fangels.dk/maerker/daniel-wellington.html, hvor de havde et stort udvalg og ikke kun af Daniel Wellington, og der var prisen betydeligt lavere end hos de andre. Det gjorde mig noget mistroisk, men alle steder kunne jeg alligevel læse, hvor gode de var, hvor hurtigt de leverede kvalitet til gode priser, og at de havde alle de certifikater, der hørte til med i pakken.

Derfor tog jeg chancen og købte uret hos dem, og det fortrød jeg ikke. Lynhurtigt leverede de uret, så vi kunne tjekke, om det nu også kom med certifikater og med alle de rigtige papirer. Uret var i samme kvalitet, som de andre tog meget mere for, de havde en udsøgt service, og der var så hurtig en levering, som var gratis, at man skulle tro det var en 24 timers levering.

De leverer på alle parametre, og de er altid smilende, når du søger deres hjælp. Desuden så er der en meget stort udvalg i deres sortiment, og de har mange forskellige designere i deres udvalg, fra de klassiske til de sidste nye og alle til rigtig gode priser og under det, andre udbydere tager.