Leder du efter gode tilbud på lækker selvforkælelse, kan du finde inspiration til lingeri og modetøj fra Tryde Andrés på denne blog http://dk-designertøj.dk/. Her finder du artikler med information om nogle af de produkter og designs, du kan købe i webshoppen hos Tryde Andrés, og du kan finde inspiration til både dig selv, eller gaveidéer til en kvinde du holder af. Kig forbi bloggen og læs bl.a. om undertøj fra Calvin Klein og komfortabelt homewear til en afslappende dag derhjemme.

Stilfulde designs til den modebevidste garberobe

Hos Tryde Andrés er målet at gøre shopping på Fyn lidt sjovere. Med 3 butikker fordelt over Fyn, har deres kunder adgang til et omfattende og stilfuldt udvalg af feminint lingeri og spændende modetøj til enhver lejlighed.

Tryde Andrés har eksisteret siden 1934, og har siden da holdt kataloget ajour med tidens strømninger, så du kan tage del i tidens trends. Webshoppen henvender sig til den modebevidste kvinde, der søger inspiration til sit personlige udtryk, både til hverdag og fest. Bloggen giver uddybende information om udvalgte produkter og designere fra kataloget.

Find den optimale pasform med Calvin Klein undertøj

Calvin Klein har i mange år været en af de helt store favoritter, når det kommer til design af undertøj. Det er deres klare, stilrene linje, der på én gang udstråler stil og detalje, og samtidig har en helt særlig evne til at få det bedste frem i alle kvindefigurer, som har gjort mærket til den evergreen, det er blevet til med årene.

Hos Tryde Andrés finder du et stort og varieret udvalg af enkelt og feminint undertøj fra Calvin Klein, som sikrer dig den helt rette pasform. I kataloget finder du både BH’er og trusser i forskellige designs, størrelser, farver og pasforme, så du kan finde det snit, der får det bedste frem i dine former. Kig forbi bloggen og læs mere om undertøj fra Calvin Klein.

Oplev ægte afslapning i homewear designs fra Missya

Holder du af at løsne hestehalen og smide de stramme bukser efter en lang arbejdsdag, bør du se nærmere på udvalget af homewear fra Missya. Her finder du et bredt sortiment af undertøj, nattøj, badetøj, badekåber og homewear, som alle er designet efter Missya’s forkærlighed for det bløde og blide design og materiale, der smyger sig løst og afslappende om kroppen.

På bloggen finder du mere information om hvilke Missya designs, du kan finde gode tilbud på hos Tryde Andrés. Kig forbi trydeandres.dk og gør et godt køb på lækkert design!