Mit hjertebarn er min virksomhed. Jeg har startet den, jeg har bygget den op, og jeg har nu mange ansatte. Samtidig har jeg en bygning i et industrikvarter, hvor der er tomt og øde om aftenen og i weekenderne, og jeg må indrømme, at jeg er nervøs for både indbrud og hærværk. Et hegn holder næppe for mange ude fra grunden.

Jeg ville sætte overvågning op

Jeg besluttede mig for at sikre det hele med kameraer og videoovervågning, for på den måde ville jeg aktivt vise, at der blev holdt øje med virksomheden hele døgnet og ikke kun, når der var folk på arbejde. Det skulle være kameraer, der kunne ses fra vejen, men som samtidig dækkede grunden, så kom der nogen ind, så blev det optaget på en harddisk.

Jeg havde en idé om, at der var gode penge at spare, hvis jeg bare kunne finde kameraerne. Det med at sætte dem op, det skulle jeg nok selv klare. Heldigvis er der firmaer, der tænker ligesom jeg, og til en rigtig god pris fandt jeg kameraer i HD hos http://dkkamera.dk/. Efter en god snak med dem, vidste jeg også, hvor mange jeg skulle bruge.

Hurtig levering oveni

Ikke kun var der gode priser og en fantastisk service, der var også en lynhurtig levering af det hele. Det kom samlet i en stor pakke, og jeg startede med at teste kvaliteten. Den var lige så fremragende som lovet. Så manglede der bare min indsats, så var det hele i orden.

Jeg havde afsat en hel weekend til projektet, men jeg havde kun brug for en enkelt dag, hvor jeg mødte lidt sent. Det var endnu en god oplevelse, så meget at jeg overvejer, om jeg også skal have overvågning i privaten, for der er ingen grund til ikke at sikre der også.