Man kan holde af at læse på mange måder. Nogle læser dagligt aviser, hvor de bliver opdateret omkring verdensnyheder. Andre har månedlige abonnementer på magasiner, hvor de kan gå i dybden med artikler omkring specifikke emner. Nogle elsker at læse debatindlæg og herefter tage aktiv del i en debat, og dette kan foregå i kommentarsporene. Andre følger med i blogs, hvor man kan følge bestemte personer eller emner. Og selvfølgelig kan man læse bøger, hvor man virkelig får stillet sin læselyst. Uanset hvilken måde man elsker at læse på, er det at læse en fantastisk form for underholdning og informationskilde.

 

Blogs om bøger – læs om det at læse

Man kan faktisk læse om at læse. Dette kan måske lyde underligt, men der findes mange blogs, hvor man kan læse om bøger. Disse blogindlæg kan være anmeldelser af bøger, gode idéer eller anbefalinger. På denne måde læser man egentlig om at læse, og dette kan være en fantastisk inspirationskilde. Man kan blive introduceret for en ny bog eller forfatter, hvorefter man selv læser bogen. Man kan også blive gjort opmærksom på en bog, som har et dårligt plot eller er dårlig skrevet, og på denne måde sparer man tid, da man undgår at læse bogen. Uanset om man anvender blogs på den ene eller anden måde, er det en god måde at blive inspireret, og man kan ligeledes vælge at tage aktiv del i kommentarsporene. Her kan man falde i snak med andre læseheste, som igen kan dele ud af sine erfaringer.

 

Læs-online.dk er en af de mange bogblogs

Hvis du er interesseret i at stifte bekendtskab med en bogblog, er Læs-online.dk et godt sted at starte. Denne blog berører mange forskellige emner, og du kan eksempelvis læse om andres foretrukne genrer, anmeldelser af bøger eller få viden omkring lydbøger. Bloggen har nemlig et stort fokus på e-bøger og lydbøger, da disse to former for bøger er blevet ekstremt populære på det seneste. Populariteten skyldes, at det er nemt og praktisk at anvende lydbøger og e-bøger. Med e-bøger kan man blot tage sin tablet frem og herefter have adgang til et kæmpe bibliotek af bøger. Dette er især ideelt for pendlere, som underholder sig med læsning undervejs. Lydbøger er nemme på den måde, at man kan lave andre ting undervejs. Her kan man eksempelvis gøre huset rent, slappe af med lukkede øjne på sofaen eller køre bil. Du har hænderne fri, imens du bliver underholdt i dine ører.

 

Læs-online.dk kan du tilgå ved at klikke her http://xn--ls-online-g3a.dk/.