Er du også trætte af tunge bøger?

Så kan jeg varmt anbefale dig at begynde at læse e-bøger. De er nemme at have på din mobil eller tablet, og der findes i dag et væld af bøger, som kan fås som e-bog. Min favorit e-bogside er Politikenbook.dk, hvor jeg altid bliver inspireret til at finde den næste bog, som jeg skal læse.

Plads til ekstra bøger med på ferien

Jeg har alt for mange gange prøvet at tage på ferie med et par bøger, som jeg har fået læst de første par dage, fordi jeg er blevet helt opslugt. Så er resten af ferien rigtig lang, når der er ikke flere nye bøger at læse. Kufferten sætter også ofte sin begrænsninger for, hvor mange bøger der kan tages med.

Krimier er min favorit

Der finder mange forskellige typer af bøger. Krimier er min favorit. Fordi at mine tanker bliver ledt væk fra hverdagens stress og jag. Her kan jeg forsvinde fuldstændig hen i timevis uden at bekymre mig om dagens gøremål. Samtidig kan en spændende biografi også give inspiration til ens eget liv. Det er altid interessant at høre, hvordan andre har levet deres liv og er nået derhen hvor de er i dag.

E- bøger er perfekte når jeg er på farten.

På Politikenbook.dk har jeg fundet alle mine yndlingsforfattere, og det føles som om at jeg har stort bibliotek i min lomme fyldt med alle de nyeste e-bøger. Så er jeg samtidig også fri for at have min taske fyldt med store bøger.  Hvis jeg bare har 5 minutter, imens jeg venter på bussen, finder jeg mobilen og snupper et kapitel eller to.

Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, er der mulighed for at prøve en måned gratis på Politikbooks.dk. Så kan du jo teste om, du er lige så begejstret for e-bøger som jeg er.