Når ordet teknologi bliver nævnt, så tænker de fleste på telefoner og computere og al i den stil. Men teknologi er mere end bare alt det elektroniske, der omgiver os i vores hverdag, det er også tøj, møbler og alt muligt andet, der har rykket sig rigtig meget. Vi kan bygge i andre materialer og skabe ting, der fungerer så meget bedre i dag, end vi nogensinde har kunnet før. Det gælder også for noget så simpelt, som en kuffert, og det er for mig en imponerende tanke.

Let og holdbar

En moderne kuffert vejer for det første ingenting. Selvom den ser ud som om, den er lavet som en rustning. Desuden er den bare rummelig på en måde, at der er plads til det hele. Og da den kommer med hjul og håndtag, så kan alle få deres kuffert med sig, selvom der er pakket lige i overkanten i den. Eller det er i hvert fald sådan min nye kuffert fra https://www.carriealong.dk/ bedst kan beskrives.

Jeg havde ikke troet, jeg ville kunne blive så begejstret for noget så banalt og almindeligt som en kuffert, men det er jeg. Jeg har testet den af på den første ferie, og der er begejstringen ikke faldet, så det har været mere end bare et godt køb.

Kan kun anbefales

I stedet for at skulle finde en kuffert et sted og så skulle have en tom kuffert med hjem, så er det altså også lettere at få den leveret. I hvert fald for mig, for når man ikke har en bil, så kan den slags være lidt besværligt. Selvom jeg lidt troende, jeg havde fået en tom æske, da den kom, netop fordi den ingenting vejer.

Men jeg kan ikke understrege nok, hvor god en kuffert det er, og hor meget jeg kan anbefale den til andre.