Desværre ikke at få det i luften tidligere, det er nok ikke muligt og bliver det heller ikke. Men det, du kan få, og som kan være med til at gøre det noget mere udholdeligt, det er en kompensation i forbindelse med et forsinket fly. Lidt ekstra lommepenge, som du kan bruge til, hvad du har lyst til.

Du behøver ikke en gang at sørge for det selv

Der er nemlig firmaer derude, der har specialiseret sig i at sikre, at du kan få en kompensation, hvis flyet er enten forsinket, overbooket eller aflyst. Det er en rigtig god hjælp at få, for det er de færreste af os, der indgående kender de regler, der er på lige dette område.

Som du måske har gættet, så er det her noget, der er sket for mig, og ja jeg valgte at få skyhelp.dk til at varetage mine interesser. Jeg kender ikke reglerne indgående, og det var heller ikke noget, jeg havde lyst til at bruge min ferie på at komme til. Derfor overlod jeg det hele til dette firma i stedet, fordi det var så meget nemmere for mig. Samtidig også rigtig hurtigt, for som lovet var der svar til mig inden for et døgn.

Det er både nemt og sikkert

Du skal reelt kun udfylde ganske få oplysninger, så sørger de for resten. Inden for et døgn er der en afklaring til dig. Du får din kompensation, og først på dette tidspunkt falder deres betaling i form af det honorar, de tager for arbejdet. Det bliver trukket fra din kompensation, så der er ikke noget med, at du skal betale for deres service, nej tværtimod skal du kun betale, hvis der kommer en dispensation.

Det er som en gratis vinderchance, og jeg kan kun anbefale, at du gør det samme som jeg, hvis du sidder fast i en lufthavn – det kan betale sig.