Mine af slagsen er ingen undtagelse, og de kan nogle gange larme frygteligt. Det kan gøre det svært at få ørenlyd i køkkenet, når der laves mad og spises, og det kan også være svært at få dem til at dæmpe sig. Der er lidt vel lydt, så det hjælper bestemt heller ikke på det hele. Selvom vi bor i et hus og ikke som sådan skal tænke på naboerne, så er der os selv at tage hensyn til, for jeg vil gerne have lidt fred og ro i løbet af dagen og aftenen.

At få dæmpet lyden

Men lyd kan dæmpes på en suk måde. I vores tilfælde er det et stort billede af børnene på den ene væg og nogle mindre på den anden, der har gjort udfaldet. Det er ikke almindelige billeder, men lyddæmpende af slagsen, vi har købt gennem https://sumopix.com/da/lyddaempning. Det virker perfekt, og så er de pæne oveni. Ingen vil i øvrigt tro, det er lyddæmpende billeder, vi har på væggene, for de ligner helt almindelige billeder. Det er den del, jeg bedst kan lide. Dejlige billeder af de støjende og livlige unger, der rent faktisk dæmper lyden af selv samme unger. Genialt.

Fremragende kvalitet

Det er vores egne billeder af børnene, der hænger på væggene. Det gør det endnu sjovere, synes jeg, for det har sin egen charme at kunne benytte billeder fra vores eget liv til noget så kedeligt som lyddæmpning af vores store køkken. Det vi får komplimenter for, det er billederne. Det er rigtig flotte billeder, så firmaet bag har virkelig imponeret os godt og grundigt med deres kunnen. Vi har smukke vægge, vi har lidt mere ro, og vi har noget, der ikke bliver tænkt over i hverdagen. Det giver os så meget, og jeg kan virkelig anbefale det som en rigtig god løsning i hjemmet.