Jeg prøver ikke at trætte mine omgivelser med alt det, jeg har i tankerne, mens jeg venter på, at barnet kommer til verden. Alt fra den voksende mave, indretning af børneværelse, scanninger og køb af tøj og udstyr fylder rigtig meget hos mig. Men jeg er godt klar over, at det ikke helt gør sig gældende hos alle andre omkring mig, så derfor leder jeg efter andre steder, hvor jeg kan være sammen med ligesindede og samtidig blive inspireret

Jeg bruger blogs til det, der betyder noget

Der er rigtig mange ting at tænke på, når der er en lille på vej. Jeg har på praktisk vis lavet en meget lang liste, så jeg kan strege over og tilføje nyt, som tiden går. For mig skal det hele bare være helt perfekt – der skal ikke mange noget. Jeg trækker derfor på andres erfaringer, når det kommer til alt det, der skal til, og det bedste ved det er, at det samtidig er muligt at finde nogle rigtig lækre ting, der ikke smadrer budgettet.

Jeg vidste fx ikke, at det var muligt at finde rigtig meget til mig, både som vordende og nybagt mor, der var både moderigtigt, lækkert og praktisk. Men takket være den spændende verden med blogs, så har jeg opdaget byStroom, der har alt dette. Nu er jeg iført lækkert tøj, hvor der er god plads til den voksende mave. Tøj, der kan give sig de rigtige steder, men som samtidig er ammetøj, så jeg ikke behøver at købe nyt, lige når jeg har født.

Lækre tasker

Noget andet, jeg faldt over, var deres ammetasker. En ting er, at jeg skal have en, og at der er mange at vælge imellem, men den kommende far skal også kunne komme ud med den lille, og det med stil. Jeg får ham ikke overbevist om, at han kan bruge min taske, så derfor har jeg besluttet, at han skal have en helt til sig selv. Den ligner nemlig slet ikke en ammetaske, men en helt almindelig en af slagsen.

De mange små og store rum indeni er faktisk det eneste, der afslører den. Det gør den også mere praktisk, når han skal ud til alle mulige andre arrangementer, hvor han skal have noget med. Her er en rigtig herretaske en rigtig god idé, for den kan bruges til arbejde og hverdag, men også hvis han skal på en weekendtur eller andet. Vigtigst af alt, så er der plads til alt til baby i den.