Måske er det, fordi Danmark er så fladt, men jeg har altid været helt vild med bjerge. Der er noget majestætisk over de høje tinder, og jeg elsker at besøge steder og lande med bjerge af ale slags. Bjergbestiger bliver jeg aldrig, men billeder af bjerge i alt slags vejr nyder jeg at tage. Der er mere til ferier end det, men det skal være en del af det for mit vedkommende. Det er det smukke i naturen og ærefrygten for de kræfter, der hersker her. Desuden gør de sig godt på billeder.

Fine på væggen

I hvert fald nogle af mine billeder. Der er et par stykker imellem, hvor det hele bare passer sammen og bliver til en højere enhed. Det er skyformationerne, den måde solen rammer på, farverne og strukturerne i stenene – det hele er bare som et maleri. Dem vil jeg gerne gøre noget mere ud af. Jeg ved ikke lige hvad dog. Indtil jeg fandt ud af, at de skulle trykkes på et lærred. Så de kunne blive forstørret og endeligt komme til deres ret. Det ville pynte på mit hjemmekontor, også fordi det er rart at kunne drømme lidt, selv når der bare skal arbejdes.

Det bringer billederne til live

Jeg fandt ud af, at det ikke var så dyrt med billede på lærred, som jeg troede. Ikke kun det, så bringer det detaljer frem i billederne, jeg slet ikke vidste var der, da jeg tog dem i sin tid. Det at de kommer lidt ud fra væggen giver også et perspektiv, som giver ekstra liv. Det er ubeskriveligt flot, og jeg er sikker på, at familiebilleder og alt andet vil blive lige så mageløse som mine af store stenformationer fra hele verden. Jeg kan i hvert fald godt se vores familiebilleder komme op på væggen sådan her også.