Jeg har kun fundet en mangel ved det ellers smukke hus, vi har købt. Det er alle dørene, som er helt glatte og enkle. Det er ikke lige mig, men moden skifter som bekendt, og en tidligere ejer har forhåbentlig valgt dørene, fordi vedkommende kunne lide dem, eller fordi de var oppe i tiden. Jeg vil nu helst have dannebrogsdøre ind til alle rum. Det er her, jeg skal bo resten af mit liv, så jeg vil ikke bare have nye døre, jeg vil have smuk kvalitet, der holder.

En dør er ikke bare en dør

Noget, jeg har erfaret, er, at en dør ikke bare er en dør. Der er stor forskel på målene og den karm, døren sidder i. Det er ikke bare at købe en, der er pæn, for det er ikke sikkert, den passer. Det er godt at vide, inden man går i gang. For mit vedkommende var det at spørge. Det er den bedste måde at sikre, at du får noget, der passer til dit hjem, men også for at få noget at vide om kvaliteten på dørene.

Jeg fik den bedste service og viden om indvendige døre der, hvor jeg også bestilte dem. De hjalp mig med, hvordan jeg skulle måle op og dermed få en dør, der passede perfekt. Det er ikke bare at måle op et sted, det er alle døre. For det ko bag på mig, at der er forskel selv i det samme hus. Det var der hos os.

De sidder perfekt

Ikke kun er det meget smukke, hvide døre, de sidder helt perfekt. Det giver noget helt andet til alle rum, og jeg er også imponeret over, at de er gode til at dæmpe lyden. Jeg hører ikke legende børn råbe nær så højt længere, og de kan ikke høre os og fjernsynet om aftenen, når de er puttet.