Der er nogen, der siger, at hvis der er buffet, så spiser alle mere, end de ellers ville have gjort. Om det passer er jeg ikke altid helt enig i. For mit vedkommende kræver det, at maden er god. Ellers vil jeg hellere gå lidt sulten fra bordet, for det skal være god mad, før jeg tager to gange. Der har være flere af den slags buffeter, hvor min skuffelse har været mærkbar, men der har været en, der fortjener at blive fremhævet.

Virkelig god mad

Vi skulle holde fest, og ja buffet skulle det være. Jeg havde fornylig været til et arrangement, der havde haft buffet, og for en gangs skyld var maden fantastisk. Helt fantastisk god. Jeg fandt hurtigt ud af, hvem der havde leveret, og dem bestilte jeg også hos til vores fest. Også her leverede ebuffet det perfekte måltid til alle.

To gange i træk kan ikke være et tilfælde, så nu spreder jeg budskabet. Så rigtig mange derude an få glæde af et godt måltid enten som vært eller som gæst. Der er ikke noget bedre end masser af god mad, som alle kan glæde sig over. Et stort udvalg oveni hatten, det skader heller ikke, synes jeg.

Masser af grønt

Der er også en god balance her mellem grønt og kød, brød og dressing samt sovs til. Der er nok til at alle kan vælge det, de gerne vil have, og så alle bliver mætte og lidt til. Det at kunne have det hele og selv vælge, hvor meget af hver, uden at skulle skamme sig. Lige som det skal være. Der skal nemlig være mad nok. Alt andet ville være decideret pinligt, mener jeg.

Men prøv det selv. Somvært. Er du heldig at komme ud til deres mad som gæst, kan du glæde dig på helt samme måde, som jeg har gjort.