Hele familien og vennekredsen er hoppet med på cykelbølgen. Vi cykler alle mange kilometer hele året rundt, og flere af vores ferier bliver brugt på at komme ud og cykle nogle af de legendariske stigninger fra de store cykelløb.

Det er sjovt, men det er også hårdt

Det er mange kilometer, der bliver kørt, og det er med til at give mange ømme ben. Ben, som skal masseres. Men vi fandt ud af, at vi kunne få massageolie til en pris, som er langt lavere end det, vi havde givet for det indtil nu, for det er mange penge, som vi bruger på det, og vi vil altid gerne spare lidt penge, for så kan der jo blive råd til noget nyt cykelgrej.

Vi kiggede ind på hjemmesiden https://www.veracura.com/shop/massage-5c1.html, og vi var meget forundret over, at de kunne sælge det til os så billigt, og vi var så meget i tvivl, så vi bestilte kun en smule første gang, for vi var næsten sikre på, at kvaliteten ikke ville være i orden.

Men det var den. Vi var meget overraskede over, så godt det fungerede. Den er drøj i brug og behagelig på huden, og da vi alle skal hjælpe hinanden med massagen, så kom den gennem en stor test allerede efter vores første store tur sammen.

Betal ikke for meget

Det er et godt råd lige meget hvad, det er, du mangler, men her er det faktisk muligt at få kvalitet til små penge. Noget, der normalt medfører en naturlig skepsis, men bare rolig, vi har allerede testet denne massageolie på alle leder og kanter, og vi kan kun anbefale den.

At du så samtidig kan få rigtig mange andre gode ting til husholdningen til de samme priser og i den samme kvalitet på denne hjemmeside, det er så bare endnu et plus, så nu handler cykelklubben lidt af det hele her.